Velikonoční dekorace patří do Vašeho domu

Jaro je pro většinu lidí nejkrásnějším ročním obdobím a nejdůležitějším jarním svátkem jsou bezesporu Velikonoce. Pochutnáváme si na sladkém beránku, muži chodí s pomlázkou a naše domovy zkrášlují velikonoční dekorace.

V dnešní době se pomalu vytrácejí původní velikonoční zvyky, ale použitím vhodné dekorace při výzdobě bytu můžeme těmto svátkům pomoci navrátit jejich symboliku. Zvláště ve městech si pak lidé většinou raději kraslice a jiné velikonoční dekorace koupí, než by si tyto ozdoby sami vyrobili.

Tipy na velikonoční dekorace

Jaké jsou tedy možnosti, pokud se rozhodnete pořídit si velikonoční dekorace v obchodě? Co všechno je možné vyzdobit, a jaké dekorace jsou k tomuto účelu nejvhodnější?

Začneme od velikonočních dekoračních závěsů, kterých v naší nabídce najdete celou řadu. Ať se jedná o ozdoby papírové, nebo plastové, důležité je, aby měly všechny použité dekorace velikonoční tématiku. Dekorační závěsy je možné připevnit například na vstupní dveře, nebo třeba na zeď a určitě u Vás tyto ozdoby navodí tu správnou velikonoční atmosféru.

Můžete si také vytvořit svůj vlastní velikonoční věneček, který okrášlíte speciálně vyráběnými dekoracemi – tzv. zápichy. Jimi je možné dozdobit také veškeré květiny, které máte doma v květináčích. V našem sortimentu naleznete mnoho druhů zápichů ve tvaru vajíčka, nebo zvířátek symbolizujících jaro, jako jsou kuřátka a zajíci. Stejně tak nabízíme výběr různých keramických a papírových dekorací ve formě postaviček.

Vajíčko jako dekorace? Proč ne!

V neposlední řadě je třeba myslet na přicházející koledníky, kteří očekávají odměnu, minimálně v podobě krásně nazdobeného vajíčka, tzv. kraslice. Zvykem bývá používat vyfouknutá, či natvrdo uvařená vajíčka, která se obarví speciální barvou na vejce. Jenže...Taky už se Vám stalo, že jste připravila spoustu velikonočních vajec pro případné koledníky a zmizela jich jen polovina? Už se Vám po velikonocích zajídá vajíčkový salát? Tento problém má jednoduché řešení v podobě mnoha typů dekorací ve tvaru vajíčka, které mohou zdobit Váš příbytek a v případě potřeby je jednoduše darujete příchozím koledníkům.

Příjemným doplňkem jsou speciálně stylizované dekorační svíčky, také ve tvaru vajec, které nejen ozdobí, ale také příjemně proteplí a prozáří Váš domov.

Přejeme příjemné prožití Velikonočních svátků!

nahoru

+420 547 237 177
info (a) dekor-extra tecka cz

 

Need help?
more

dekor extra s.r.o.

Dekor Extra s.r.o.

Import-Export | © 2024 | všechna práva vyhrazena

nahoru